Vrijheid van keuze

Geplaatst op 5 juni, 2008 

Ergens op LinkedIn werd de vraag gesteld of wij mensen werkelijk vrijheid van keuze hebben of dat alles is voorbestemd. Een inspirerende vraag.

Ik geloof in vrijheid van keuze. Maar of we ook werkelijk kiezen vanuit vrijheid is afhankelijk van de ruimte die wij hebben tussen ons bewustzijn en onze mentale processen. Als die ruimte er niet is leven we in gevangenschap van onze mentale processen en is er geen vrijheid. De vrijheid ligt in het bewustzijn besloten.  Het bewustzijn is de vrijheid.

Bewaard onder Mening

Tags: , ,

Reacties

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close