Dromen ontdekken en waarmaken

Geplaatst op 20 mei, 2008 

Op www.leren.nl kwam ik een inspirerend artikel tegen: ‘Dromen ontdekken en waarmaken: 15 succesfactoren in de praktijk‘.

Het artikel opent met een prachtige tekst van Marinus Knoope: “Zoals de bloesem in de lente een voorbode is van het fruit in de zomer, zo zijn wensen en verlangens van mensen een voorbode van hetgeen ze later kunnen realiseren“.

Het artikel zelf is geschreven door  Simone Kuiter, oprichtster van For Love And Grow (FLAG).

Bewaard onder Citaten

Tags:

Reacties

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close