De gezonde babykamer

Geplaatst op 19 april, 2008 

Op nu.nl stonden onlangs twee artikelen over de babykamer:

Onderzoekers van de TU Delft adviseren om de babykamer zo vroeg mogelijk in te richten zodat alle gevaarlijke stoffen (gassen, weekmakers, formaldehyde, benzenen en biociden) tijdig uit de nieuwe meubels en verf verdwenen zijn.  Het kopen van tweedehands spullen kan volgens de onderzoekers ook een oplossing zijn.

Prima advies zo lijkt het op het eerste gezicht want als aanstaande ouder wil je toch het beste voor je kind, en dus ook een veilige en gezonde babykamer. Maar naar mijn idee ontbreekt hier toch een belangrijk stuk van het advies: Beste fabrikanten, wees creatief en innovatief en produceer veilige en gezonde producten.

Bewaard onder Actualiteit, vaderschap

Tags:

Reacties

Laat je reactie achter!