Talent en humor voor het goede doel

Geplaatst op 9 februari, 2008 

We hebben in Nederland talent en we hebben in Nederland ook kinderen met kanker. Als iemand zijn of haar talenten inzet voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker, dan raakt me dat.

Zo kreeg ik vandaag een CD-tje in handen met de titel “Van Sonja Bakker mag je alles eten…”. Het is een carnavalsliedje en hoewel carnaval al voorbij is, is het CD-tje een echte aanrader want de opbrengst ervan gaat naar KIKA (Kinderen kankervrij), een organisatie die fondsen werft die ten goede komen aan de kinderkankercentra in Nederland.

De artiest die het CD-tje heeft gemaakt en uitgeeft noemt zich ‘Knaapje Jan’. Achter deze naam gaat een getalenteerd singer/songwriter schuil uit Bergen op Zoom. Behalve de originele carnavalsversie van het nummer “Van Sonja Bakker mag je alles eten…” staan er op het CD-tje ook stukjes van hetzelfde nummer in een unplugged versie en een blues versie.

Wil je KIKA steunen, koop dan “Van Sonja Bakker mag je alles eten…” door een e-mailtje te sturen naar: knaapjejan@gmail.com . De prijs van het CD-tje bedraagt slechts drie Euro.

Bewaard onder Muziek

Reacties

5 Reacties to “Talent en humor voor het goede doel”

 1. Ingrid on februari 10th, 2008 09:44

  Ik heb deze cd ook en hij is echt heel leuk. Ook al heb ik nog nooit “gesonjabakkerd”, toch raad ik iedereen deze cd aan. Goed gedaan Jan! En wat een goed idee om de opbrengst aan KIKA te schenken!

 2. Edwin on februari 11th, 2008 19:04

  Deze cd uiteraard aangeschaft vanwege het goede doel.Erg leuk en goed initiatief van ons Knaapje Jan.Voor een paar euro steun je KIKA en heb je een leuk cd tje,wat wil je nog meer.Succes verder met de verkoop Jan.

 3. John on februari 22nd, 2008 13:57

  Deze cd is echt heel leuk. Lekker carnavalesk en natuurlijk zeer actueel. Ik moet al bijna een nieuwe kopen; ik heb hem al bijna grijs gedraaid. De kinderen in de klas vinden het ook geweldig. Ik raad iedereen aan deze cd aan te schaffen. En als je niet van de muziek houdt, doe het dan gewoon voor KIKA!

  We wachten op een vervolg…………

 4. Peter on februari 24th, 2008 12:27

  Uit betrouwbare bron vernomen: Knaapje Jan werkt aan nieuw materiaal.

 5. De comeback van ‘Knaapje Jan’ als ‘Vandelin Fooled’ : Zwerven door het alledaagse on april 15th, 2010 10:06

  […] Talent en humor voor het goede doel […]

Laat je reactie achter!