Jezelf uitnodigen voor je eigen feestje

Geplaatst op 30 oktober, 2013 

Op de fiets naar huis. Iets meer dan een half uur en met die harde wind in de rug waarschijnlijk minder.  Onderweg al plannen wat ik thuis als eerste ga doen en hoeveel tijd ik daar voor heb voordat we aan tafel gaan.

Dan ineens een idee: in plaats van de kortste weg naar huis omrijden, dwars door het bos. Het idee duurde een fractie van een seconde maar omdat het zo afweek van wat ik van plan was, viel het op. Doen dus.

Rij ik even later door dat bos. Geen mooi verhard fietspad maar hotseknotse over paadjes met veel takken (door de storm lagen er flinke exemplaren), bladeren, stenen en zand en modder.

Ik zou hier zomaar kunnen vallen…
Ik zou hier een lekke band kunnen rijden…
Ik zou hier ook vies kunnen worden…
En als ik thuis kom kan ik niet meer doen wat ik van plan was te doen…

So what!

Dit is mijn feestje!

Bewaard onder Persoonlijk

Tags: ,

Reacties

2 Reacties to “Jezelf uitnodigen voor je eigen feestje”

  1. Daan on oktober 31st, 2013 14:25

    Feestje om te lezen 🙂

  2. Peter de Kock on oktober 31st, 2013 17:41

    @Daan: je kent dat vast wel, dat van ‘doe maar gek, dan doe je al gewoon genoeg’ 🙂

Laat je reactie achter!