Liefdestraining

Geplaatst op 21 februari, 2013 

Volgens Steve Pavlina zit het zo: The Harder It Is, The More You Must Love It

‘Eliminate your resistance to difficulty, and you’ll find, with much universal irony, that your resistance to difficulty was actually your greatest roadblock preventing the achievement of the goal.’ – Steve Pavlina. 

En dat geldt niet alleen voor het bereiken van doelen maar ook voor het liefhebben van mensen.  Dat gesprek met een collega die het niet eens is met jouw plannen, het chagrijnige humeur van je partner, dat nieuwsbericht dat een CEO van een grote onderneming een flinke bonus krijgt terwijl er ontslagen vallen om de winst van het bedrijf verder op te voeren, het zijn allemaal liefdestrainingen, momenten die ons willen helpen om nog meer lief te hebben en ons hart groter en groter te maken.

Oordelen, weerstand, irritatie, het zijn allemaal signalen om onmiddellijk met de training te beginnen.

Liefde is ondeelbaar, de bedoeling ervan is dat het er altijd en overal is. Wat ik daarmee bedoel lees je morgen in ‘Spelregels van het universum: eenheid‘.

Lees ook: Assholes die schatten zijn

Bewaard onder Citaten, Mening

Tags: , , , , ,

Reacties

2 Reacties to “Liefdestraining”

  1. Petra on februari 23rd, 2013 09:10

    Je hebt helemaal gelijk! Het kost kracht om pingpongballetjes onder water te houden en als je dat ‘verzet’ opgeeft, ploepen ze met gemak vanzelf omhoog, naar daar waar ze willen zijn en behoren te zijn. Ik geloof dat ik dat ook bij Hicks heb gelezen, we doen moeite om iets vast te houden als ‘probleem’, maar als we het loslaten regelt het zichzelf met alle gemak. Alles naar het veld van de onvoorwaardelijke liefde… Ik sta versteld van je Peter, hoe jij ineens ‘geploept’ bent! 😉

  2. Peter de Kock on februari 23rd, 2013 10:23

    @Petra: Haha, wat een mooie reactie, ik word er helamaal blij van. Dank je wel. #gaatdoormetploepen

Laat je reactie achter!