Assholes die schatten zijn

Geplaatst op 15 februari, 2013 

Ze hadden andere meningen, ideeën en inzichten. Ze hadden een heel andere kijk op het leven, op het verleden, heden en toekomst. Ze hadden andere gewoontes en hielden van andere dingen.  Hun gedrag was anders en ook de woorden die ze spraken waren anders. Hun verwachtingen en dromen waren anders.

Assholes vond ik het omdat ze zo anders waren. Omgaan met verschillen? Breek me de bek niet open. Mission impossible.

En nu zie ik het, dat die verschillen er zijn om verlangens te triggeren en te voeden, dat de wereld niet kan bestaan zonder diversiteit en dat die assholes schatten me een enorme dienst hebben bewezen.

Lees ook:

 

Bewaard onder Persoonlijk

Tags: ,

Reacties

2 Reacties to “Assholes die schatten zijn”

 1. Jolande on februari 15th, 2013 11:09

  Wat een mooi inzicht ! Ik las net “toevallig” iets soortgelijk maar wellicht nog wat heftiger:

  Someone I loved gave me a box full of darkness
  It took me years to understand, that this too was a gift.

  Van Mary Oliver

 2. Peter de Kock on februari 15th, 2013 11:12

  @Jolande: dank je wel. Uiteindelijk is alles iets anders dan we in eerste instantie denken dat het is.

Laat je reactie achter!