Persoonlijke ontwikkeling

Geplaatst op 4 juli, 2012 

Vroeger ging je naar een feestje en je had er echt zin in. Bij binnenkomst wilde je zo snel mogelijk weer vluchten bij zien van de verkeerde mensen, het horen van de verkeerde muziek en het ondergaan van het verkeerde feestvermaak. Maar nu je er toch was probeerde je een donker hoekje te vinden waar je het feestje kon overleven.

Heel wat jaren later kom je weer op zo’n feestje terecht. Je bent nu volwassen en hebt al heel wat meegemaakt. Een donker hoekje heb je dan ook niet meer nodig. Je pakt je mobiele telefoon en tureluurt op het scherm en bespeelt de knopjes tot het tijd is om naar huis te gaan.

Technische ontwikkeling? Nou en of. Vroeger had je geen mobiele telefoons.  Persoonlijke ontwikkeling? My ass. We zijn wie we zijn en we moeten het ermee doen. Op bepaalde feestjes althans.

Bewaard onder Mening

Tags:

Reacties

4 Reacties to “Persoonlijke ontwikkeling”

 1. Petra on juli 4th, 2012 12:12

  Als je dan toch met dat mobieltje in je handen staat, stuur me dan een berichtje met een nader af te spreken geheime code, dan bel ik je en zeg ik dat je dringend het pand moet verlaten! 😉

 2. Peter de Kock on juli 4th, 2012 19:25

  @Petra: Bedankt maar zo erg was het nou ook weer niet. Wat me laatst opviel is dat je ineens in een situatie terecht kunt komen waarbij je in een milliseconde wordt teruggeworpen naar het verleden, naar een andere situatie lang geleden. Zat ik bij wijze van spreken ineens weer op een klassefuif op de middelbare school.

 3. lide on juli 7th, 2012 15:49

  Toys for boys, haha. Tijdens zo’n soort feestje stort ik me op al het lekkers wat er staat en ga uitbundig dansen, dan heb ik het toch nog naar m’n zin. 🙂

 4. Peter de Kock on juli 7th, 2012 20:40

  @Lide: Ik heb me uiteindelijk ook wel vermaakt nadat ik die telefoon had uitgezet 🙂

Laat je reactie achter!