Als je me echt zou kennen

Geplaatst op 6 december, 2011 

Dan zou je weten dat ik mijn vader na zijn overlijden niet heb gemist omdat ik hem als kind al vaak genoeg heb gemist toen hij afwezig aanwezig was.

Als je me echt zou kennen is een initiatief van Ingrid Prent.

Bewaard onder Persoonlijk

Tags: ,

Reacties

6 Reacties to “Als je me echt zou kennen”

 1. Els on december 7th, 2011 11:27

  Dank je wel voor het delen! Ik denk dat veel mensen het moeilijk vinden om op de oproep te reageren en mee te doen, maar ook op het verhaal van de ander te reageren! Ik probeer steeds meer te delen met anderen hoe ik werkelijk ben, zonder te verwachten dat dit altijd begrepen wordt:-)

 2. Peter de Kock on december 7th, 2011 13:14

  @Els. Dank je wel. Ik denk dat steeds meer mensen steeds meer van zichzelf laten zien en dat een serie als ‘Als je me echt zou kennen’ daarvoor niet meer nodig is. Ik gebruik het alleen als kapstokje om iets te delen wat ik ook op een andere manier had kunnen delen. Het kapstokje heeft wel een functie merk ik om de nieuwsgierigheid te prikkelen.

 3. karin r. on december 7th, 2011 13:20

  is ook een onderdeel van Over De Streep. En in Opkrabbelen komt dit ook (heel kort) naar voren. ‘Wat zou je willen dat mensen van je wisten?’

 4. Peter de Kock on december 7th, 2011 15:51

  @Karin: Dus toch helderziend 🙂 Hoewel de titel anders doet vermoeden, gaat het er voor mij niet specifiek om dat ik wil dat mensen dit van me weten. Ik heb de titel gebruikt iets te delen dat ik nog niet eerder heb gedeeld.

 5. Harold on december 7th, 2011 14:36

  Ha! ik wist niet waar ik je kon zeggen dat ik vind dat je een mooi blog hebt! Dus doe ik het maar hier:-)

  ik kwam je op het spoor via een ander blog, je schreef daar dat een blog over bloggen maar saai is. Ik voelde mij natuurlijk aangesproken haha. hoe dan ook ik ga jouw blog volgen en ben benieuwd naar je omzwervingen!

 6. Peter de Kock on december 7th, 2011 15:56

  @Harold: Dank je wel. Oh ja, die comment ging over alleen maar bloggen over het bloggen. Toen ik pas begon met bloggen heb ik die blogs wel gelezen hoor. Ik wilde bloggen zoals ‘het hoorde’ en merkte dat dat voor mij niet werkt. Ik kan me voorstellen dat het voor veel bloggers of mensen die overwegen te gaan bloggen, een bron van inspiratie is.

Laat je reactie achter!