Tegelijkertijd verschillende gevoelens en behoeften

Geplaatst op 23 november, 2009 

Ik reed op de fiets op weg naar huis en voelde me moe. In plaats van fietsen wilde ik liever even op de bank of op bed liggen om uit te rusten. Maar met dat verlangen kon ik midden in de polder weinig doen en trapte daarom rustig door.

Toen ik nog eens goed voelde merkte ik dat ik me helemaal niet moe voelde. Dat wil zeggen: mijn hoofd en ogen voelden moe aan, de rest van mijn lichaam voelde energiek en vond het juist heerlijk even in beweging te zijn in de frisse buitenlucht.

Mijn hoofd en ogen wilden graag rusten, even op de bank of op bed liggen met de ogen dicht.  De rest van mijn lichaam wilde na een paar uur achter een bureau zitten,  juist graag even bewegen.

Ik had nog nooit eerder zo duidelijk ervaren dat verschillende delen van mijn lichaam zo hun eigen gevoelens en behoeften kunnen hebben. Amazing.

Bewaard onder Persoonlijk

Tags: , ,

Reacties

Laat je reactie achter!