Intens

Geplaatst op 28 oktober, 2016 

Alsof er iets of iemand stiekem aan wat knoppen heeft zitten draaien en daarna snel is weggerend want het woord van vandaag, en al enige tijd daarvoor, is intens.

Wie of wat het op z’n geweten heeft weet ik niet, hoef ik niet te weten en zal ik nooit weten maar ik voel het wel. Nou dit:

als iets hevig is, een intens verlangen, sterk, krachtig, wat je hevig voelt, diep, aandachtig, allemachtig, bijzonder, bovenmate, buitenmate, diep gevoeld, geweldig onstuimig, heftig, hevig, innig en sterk, intensief, in hoge mate, krachtig, levendig.

Zomaar wat betekenissen van intens.

Ik zie wel eens van die spirituele weersverwachtingen voorbijkomen, een soort van horoscopen zeg maar en die lees ik nooit want ik zie zelf wel hoe het gaat, voel en ervaar zelf wel wat er zoal speelt.

Dus ja, intens beste spirituele-weersverwachtingen-bedenkers, of jullie het nou voorspeld hebben of niet: this is it!

En daarom viel ik vorige week vrijdag als een blok voor de Belgische band Grimmsons want zij waren al die betekenissen van intens. Spiegeltjes zijn heerlijk.


 

Lees ook: Even ontsnappen

Bewaard onder Muziek, Persoonlijk

Tags:

Reacties

Laat je reactie achter!