Een Eckhart Tolle momentje

Geplaatst op 12 maart, 2014 

Zondagmiddag, alleen thuis en prachtig weer. Voor het eerst dit jaar de motor pakken? Klinkt verleidelijk maar als ik even dieper inzoom op wat ik echt nodig heb en naar verlang, kom ik uit op iets heel anders.

En dus op de fiets richting Rijen en van daaruit dwars door boswachterij Dorst. Na een half uurtje de fiets tegen een boom geparkeerd en te voet verder. Volgens mijn intuïtie kan ik dat beter maar op blote voeten doen om goed te aarden en te gronden. Halverwege mijn wandeltocht kom ik op een boomstam terecht, even zitten. Onder me de wortels van wat eens een boom was. Over aarden en gronden gesproken.

Of het komt door die boomstam of door mijn blote voeten of door de schoonheid van de omgeving of door het mooie weer of een combinatie daarvan….. Geen idee maar ik heb een Eckhart Tolle moment. Zonder groothoeklens of panoramacamera neem ik drie foto’s en plak ze knullig aan elkaar. Zo zou Eckhart het misschien ook gedaan hebben.

Boswachterij Dorst

Bewaard onder Fotobloggen, Persoonlijk

Tags: ,

Reacties

Reacties gesloten.

Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close