Codependency voor dummies – 2

Geplaatst op 4 oktober, 2012 

Ik heb  het boek ‘Codependency for Dummies’ van Darlene Lancer nu bijna uit.

Het boek staat boordevol informatie op de bekende en soms wat irritante (veel lijstjes) ‘dummies-stijl’ maar ik vind het geen goed boek, dat wil zeggen: het inspireert me niet of nauwelijks. Dat komt omdat het veel te zwaar vanuit therapeutisch perspectief is geschreven.

Als de therapeutische benadering je aanspreekt bevat ‘Codependency for Dummies’ een schat aan informatie en een overload aan opdrachten. Ik mis in het boek echter het mededogen en het liefdevolle dat zo kenmerkend is voor de boeken van Melody Beattie en ik mis ook het spirituele perspectief van schrijvers als Robert Burney. Melody Beattie en Robert Burney kunnen je met hun werk en hun manier van schrijven echt in je hart raken om te gaan leren van jezelf te houden.

Lees ook: Codependency voor dummies

Bewaard onder Boeken, Codependency

Tags: , ,

Reacties

Laat je reactie achter!