Klaar, over en uit

Geplaatst op 9 februari, 2012 

Deze week las ik over multidimensionale simultane levens, dat we onze verschillende levens tegelijkertijd leven. En dat als je bijvoorbeeld een aantal simultane levens leeft in een armoedebewustzijn, je in dit leven hier kunt doen wat je wilt, maar dat je onder invloed van die andere levens weinig kans maakt om in dit leven hier overvloed te ervaren. Je bent dan, volgens wat ik las, multidimensionaal gezien in de minderheid.

Laat dit even op je inwerken, vooral als je in The Secret gelooft.

Dus als je op dit moment simultane levens leeft in ziekte, dan kun je aan je gezondheid werken wat je wilt maar heb je multidimensionaal gezien pech gehad.  Dus als je op dit moment simultane levens leeft in criminaliteit, dan kun je op het rechte pad proberen te blijven wat je wilt maar heb je multidimensionaal gezien pech gehad. Dus als je op dit moment simultane levens leeft als verslaafde, dan kun je alles uit de kast halen om van de drank en de drugs af te blijven maar heb je multidimensionaal gezien pech gehad.

Er zijn momenten dat ik graag wil geloven dat er alleen dit leven is, dit ene leven, en als dat voorbij is, dat het dan ook echt voorbij. Klaar, over en uit. Dit moment is zo’n moment.

Bewaard onder spiritualiteit

Tags: , ,

Reacties

6 Reacties to “Klaar, over en uit”

 1. Petra on februari 9th, 2012 18:31

  Ha Peter, niet alles geloven! Je eigen waarheid is de enige waarheid! Ik geloof niet dat dit enige bijdrage levert, zulk soort informatie. Misschien zijn er simultane levens, ja, dat geloof ik wel. Want als je weet dat alles eenheid is, is alles dus eigenlijk ook een andere vorm van jou. En als jij iets weet op te lossen, los je het ook in het grote geheel op. De transformatie vindt plaats op grote schaal, allemaal doen we ons eigen deel en daarmee doen we ook iets voor het geheel! Das een vrolijkere waarheid, of niet?
  Neem effe je eigen stap-uit-de-strijd-voorbeelden. Daaruit blijkt toch dat er meteen veel meer in werking wordt gezet op het moment dat jij een kleine omslag maakt? Dus….

 2. Peter de Kock on februari 9th, 2012 21:08

  @Petra: Je openingszinnen zijn helemaal waar, bedankt. Ik ben weer even verdwaald. Waarschijnlijk merk je het aan de tekst, de toonzetting. Ik denk dat het komt omdat ik meer gelezen heb dan gezond voor me is want dan raak in mijn eigen spoor wat kwijt.

 3. Petra on februari 9th, 2012 21:29

  Testjes… klein zijstapje… valkuiltje misschien, maar je andere been staat nog gewoon stevig op je eigen weg, dus je kan zo weer verder! En leerzaam weer – dat we ons niks wijs moeten laten maken, maar zelf eigenlijk heel goed weten wat past in onze waarheid en wat niet. Als het goed voelt, is het goed.

  …. RESET …. and: ….. GO ON…… klaar!

 4. Peter de Kock on februari 9th, 2012 22:52

  @Petra: CTRL-ALT-DEL werkt ook 🙂 Bedankt.

 5. Huub Koch on februari 11th, 2012 11:50

  Anders kun je altijd nog geloven dat als je HIER en NU iets veranderd dat OVERAL doorwerkt. Beetje de denktrant van een EMBED script. Als je de video opnieuw upload in de gewijzigde versie komt de Nieuwste versie overal in beeld…

 6. Peter de Kock on februari 11th, 2012 12:04

  @Huub: Die andere levens zullen niet weten wat ze overkomt 🙂

Laat je reactie achter!