Nog meer gekke, mooie, idiote, stomme dingen die ik heb gedaan

Geplaatst op 15 November, 2011 

Ik,

26. wilde mijn haar eens met henna behandelen en toen dat niet aansloeg gebruikte ik henna extra sterk en was het effect om te schrikken en lachen tegelijk.

27. was tijdens mijn studie van plan om na het afstuderen mijn fiets in het kanaal te donderen als afscheid. Werd twee weken voor het zover was mijn fiets gejat.

28. heb eens zoveel en zolang kauwgom gegeten dat ik anders begon te praten vanwege vermoeide kaakspieren.

29. kreeg zoveel Franstalige telefoontjes die voor iemand anders bedoeld waren dat ik het helemaal zat was en zei: ‘Il est mort’. De telefoontjes hielden op.

30. haalde tijdens een voetbalwedstrijd mijn tegenstander een paar keer onderuit en toen hij mijn excuses daarvoor zat was, zei hij dat ik net zo goed ‘oma’ kon zeggen in plaats van ‘sorry’. De volgende keer ging hij weer neer en zei ik ‘oma’.

31. speelde graag linksback en maakte het liefst slidings op nat gras tegen tegenstanders die veel groter en zwaarder waren dan ik.

32. kon als kind al spaghetti koken.

33. schakelde tijdens stage per ongeluk een halve afdeling zonder stroom. Toen ik iemand hoorde vloeken dat hij een half uur werk kwijt was, schakelde ik de stroom vlug in en liep snel weg van de plaats van het misdrijf.

34. ben eens bedreigd met fysiek geweld terwijl ik op dat moment de politie aan de telefoon had. Die wilden niet komen en vonden dat ik maar aangifte moest komen doen.

35. had een enorme hekel aan biologieles en, omdat we drie proefwerken per trimster kregen, deed ik voor de eerste twee mijn best en scoorde dan voor het derde proefwerk een 2 of een 3 om toch gemiddeld op een voldoende uit te komen. De calculerende burger heet zoiets maar de lerares was razend.

36. heb eens een automobilist uit zijn auto willen halen die met meer dan 100 per uur door de woonwijk was gereden en schrok me kapot over wat ik aan het doen was toen hij inderdaad uitstapte en agressief begon te doen.

37. heb tijdens het voetballen mijn sleutelbeen gebroken en speelde de wedstrijd ermee uit.

38. kocht als allereerste plaatje ‘Fox on the run’ van the Sweet.

39. heb eens bij een circus gedemonstreerd vanwege dierenmishandeling en had enorme spijt toen bleek dat de medewerkers van het circus dachten dat wij dezelfde mensen waren die ‘s nachts al hun affiches in de stad hadden beklad en de sfeer erg grimmig werd.

40. schreef eens iets heel onsympathieks op een whiteboard met de verkeerde viltstiften en kreeg de tekst niet meer uitgewist. Ben toen razendsnel naar de werkplaats gerend, heb daar het agressiefste  schoonmaakmiddel gepakt dat ik kon vinden en alsnog dat bord schoongepoetst voordat iemand het zag.

41. scoorde eens een 1 voor een tentamen omdat er ik niks voor had geleerd. Had de lerares erop geschreven: ‘speelden de zenuwen zo’n grote rol?’

42. veroorzaakte eens een aanrijding door uit parkeerstand weg te rijden zonder in mijn spiegel te kijken. Achter me twee auto’s op elkaar en ik had helemaal geen schade.

43. ben voor één film wel eens meerdere keren naar de bioscoop gegaan: Trainspotting.

44. veroorzaakte samen met een klasgenoot een klopjacht in de toenmalige DDR omdat we in het verkeerde hotel op de rest van de klas zaten te wachten en iedereen ons kwijt was.

45. deed mee aan een zweethutceremonie, was gewaarschuwd daarna niet meteen in de auto te stappen, deed dat toch, had geen beleving van snelheid meer en kreeg een boete wegens te hard rijden.

46. organiseerde samen met andere leden van de studentenvereniging een sinterklaasfeest en gooide  de bar al open voordat het feest begon. Het feest liep compleet uit de hand maar was wel het gezelligste sinterklaasfeest ooit. De voorzitter mocht zich bij de directie verantwoorden.

47. achtervolgde samen met vriendjes een alcoholist die zijn lege flesjes in de bosjes verstopte. Leverde de flesjes in bij de supermarkt en kocht snoep van het statiegeld.

48. zat vroeger uit verveling in de kerk te tellen hoeveel lampen er aan het plafond hingen.

49. ging als allereerste live concert naar een optreden van Herman Brood & His Wild Romance.

50. huurde ooit een flatje voor nog geen 300 gulden per maand.

Lees ook: 25 gekke, mooie, idiote, stomme dingen die ik heb gedaan

Credits: het idee voor deze gekke, mooie en stomme dingen is afkomstig van Karin Ramaker.

Bewaard onder Persoonlijk

Reacties

5 Reacties to “Nog meer gekke, mooie, idiote, stomme dingen die ik heb gedaan”

 1. Petra on November 15th, 2011 11:46

  Leuk, leuk, leuk… doorgaan! Volgende week nog 25…. 🙂

 2. Peter de Kock on November 15th, 2011 19:57

  @Petra: Ik parkeer dit verzoeknummer even. 25 per keer is best veel.

 3. karin r. on November 17th, 2011 21:39

  oke, ik kan er ook nog wel een paar bedenken! 😀

 4. Peter de Kock on November 17th, 2011 22:00

  @Karin: Doen! 🙂

 5. Nog meer gekke, mooie, idiote, stomme dingen die ik heb gedaan! « met-k.com on November 17th, 2011 22:11

  […] Naar aanleiding van nog een blogpost van Peter; […]

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close