Extra tip voor de gemeente

Geplaatst op 29 oktober, 2009 

Een e-mailtje naar de gemeente naar aanleiding van de bewonersbrief over het samenscholingsverbod is nog steeds niet beantwoord. Daarom een extra tip:

10. E-mail beantwoorden. Beantwoord e-mails binnen 1 -2 werkdagen. Als het niet mogelijk is binnen deze termijn inhoudelijk te reageren op de e-mail, stuur dan in ieder geval een bedankje/ontvangstbevestiging. Doe dit niet geautomatiseerd maar onderteken e-mail steeds met de naam en contactgegevens van degene die de e-mail verstuurt zodat het e-mail contact persoonlijk is.

Bewaard onder Actualiteit, Communicatie

Tags:

Reacties

Een Reactie to “Extra tip voor de gemeente”

  1. Op de koffie bij de gemeente : Zwerven door het alledaagse on mei 7th, 2010 10:03

    […] aanbevelingen had gedaan zoals beschreven in ”Bewonersbrief van de gemeente‘ en ‘Extra tip voor de gemeente‘, had de gemeente niets van zich laten horen. Geen ontvangstbevestiging, geen bedankje, […]

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close